Brasserie Byzonder

bewust genieten

Menukaart

Net als  in het restaurant zijn plaatsen op het terras beperkt.

Reserveren is bij ons altijd nodig!

Eventuele dieet wensen kunt u dan meteen melden.

V = vegetarisch    G = glutenvrij  V = veganistisch   L = lactosevrij


Voorgerechten:


Meloentaartje

Watermeloen met feta, pijnboompitten.  V  G   9,50


Linzenwrap

Gevuld met jackfruit.  G V  7,50           


Oosterse balletjes

Met gekarameliseerde uien.   G   8,50


Broodplankje 

Met wisselende smeersels en olijven.  V of V 5,50



Hoofdgerechten:


Venetiaans Vispotje 

Kabeljauw, tomaat, salade en een broodje.  L   21,50


Broccoli

Echte smaak explosie met rode ui en oesterzwammen,

heerlijke stamppot.  G V    19,50


Mallorca  ( visgerecht in vegan uitvoering)

Authentiek met saffraanaardappelpuree, spinazie en bananenbloesem.  G 19,50


Perzische salade

Salade met o.a. munt, feta en kikkererwten. V 19,50


Geit

Marokkaans gekruid lam met groente en aardappelen. G L 23,50


Polder Hoen

Gedoopt in Cromhoutbier, gedipt in de koffie met gebakken aardappelen, knoflook, biet, amandelen en sinaasappel. G L 22,00



Nagerecht:


Buiner Modder

Huisrecept chocomousse.  L  7,50


Verse aardbeien coupe

Met ijs en slagroom/ook vegan .  7,50


Biershake 18+

Heerlijke biershake met witbier en aardbei 7,50