Brasserie Byzonder

bewust genieten

Menukaart

Net als  in het restaurant zijn plaatsen op het rookvrije terras beperkt.

Reserveren voor het diner of met een groepje vanaf 5 personen voor de lunch is bij ons altijd nodig!

Eventuele dieet wensen kunt u dan meteen melden.

Honden zijn op het overdekte terras, bij reservering, toegestaan.

V = vegetarisch    G = glutenvrij  V = veganistisch   L = lactosevrij


Voorgerechten:


Meloentaartje

Watermeloen met feta, pijnboompitten.  V  G   9,50


Bietencarpaccio

Met sinaasappeldressing V 8,50           


Rundercarpaccio

Met pijnboompitjes, tomaat en pardano   10,50


Broodplankje 

Met wisselende smeersels en olijven.  V of V 5,50



Hoofdgerechten:


Venetiaans Vispotje 

Kabeljauw, tomaat, salade en een broodje.  L   21,50


Quinoasalade

oa. linzen, cranberries, meloen en milde currysmaak  G V    20,50


Gerecht van de chef

Geheel plantaardig  G V 20,50


Perzische salade

Salade met o.a. munt, feta en kikkererwten. V 19,50


Geit

Marokkaans gekruid lam met groente en aardappelen. G L 23,50


Polder Hoen

Gedoopt in Cromhoutbier, gedipt in de koffie met gebakken aardappelen,  biet, amandelen en sinaasappel. G L 22,00



Nagerecht:


Buiner Modder  L

Huisrecept chocomousse   7,50


Panna cotta  V

Mangoijs en ananasdressing 8,50


Verse aardbeien coupe

Met ijs en slagroom/ook vegan   7,50


Biershake 18+ V

Heerlijke biershake met witbier en aardbei 7,50